Krijg inzicht in drie-dimensionele vraagstukken en vermijd extra hoge kosten.

Wij helpen u de onzekerheid in uw begroting weg te halen zodat u deadlines kunt halen en bespaart op materiaal en manuren.

Met behulp van ons 3D model kunt u in vertrouwen op voorhand producten bestellen, afnemen en uw planning opmaken omdat u de huidige situatie kraakhelder in kaart hebt.

“Onzuivere inschattingen kosten bedrijven simpelweg teveel geld en frustratie. Een 3D scan voorkomt dit.”

“Het is prettig samenwerken met 3Dscannen.nl, ze reageren snel en zijn vakbekwaam. Het product ziet er altijd goed uit!”

~ Het Veldwerk Bureau

5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
Google Review

Na in eerste instantie in Nederland sinds 2009 voor verschillende ingenieurs- en maatvoering bureaus gewerkt te hebben is Cornelis in 2015 zijn eigen onderneming gestart onder de naam SeeK-3D wat in de tussentijd een naamswijziging heeft doorgemaakt in 3dscannen.nl. De data in het veld wordt door ons of een van onze partners ingewonnen door de nieuwste line-up van Leica’s 3d scanners. Deze gegevens worden op kantoor onderhanden genomen door onze tekenafdeling die gevestigd is in Boedapest, Hongarije. De combinatie van architecten én landmeetkundige expertise zorgen ervoor dat wij onze klanten een hoogstaand product kunnen aanbieden aan een concurrerende prijs.

Een wijs man zei eens:

“De realiteit is een slechte afspiegeling van de theorie.”

Vandaar de noodzaak om deze zo nauwkeurig mogelijk in een 3D model inzichtelijk te krijgen.

“3Dscannen.nl is erg professioneel, heeft sterke vaardigheden en levert kwalitatief zeer goed werk!”

~ Beyond Engineering

5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
Google Review

Een mogelijke samenwerking bespreken?

Neem vrijblijvend contact op met ons. U kunt ons bellen, een WhatsApp bericht sturen of het onderstaande formulier invullen: